Sojalys – Duftlys der er biologisk rene

Sojalys er levende lys fremstillet på sojabønner – et helt naturligt materiale. De fleste sojalys er samtidigt lavet som duftlys, hvor du kan vælge mellem flere forskellige dejlige og aromatiske dufte. Du kan selvfølgelig også blot nøjes med et neutralt lys helt uden duft.

Levende lys er altid hyggeligt, men de traditionelle lys, vi normalt køber, er faktisk ikke særligt sunde. Uanset om de er lavet på paraffin eller stearin afgiver de forskellige giftstoffer, når vi brænder dem af. Der frigives partikler, som skader indeklimaet. Det ses jo også tydeligt, for hvis du brænder mange stearinlys, bliver dine vægge hurtigt sorte, især i hjørnerne. Det gør de i hvert fald hos mig!

Sojalys (eller soyalys) afhjælper dette problem. De brænder langsommere og renere og er ikke fyldt med giftstoffer. Soja er nemlig et proteinstof og 100% nedbrydelig i naturen.

Der findes ikke så mange sojalys på det danske marked endnu, men du kan få nogle gode hos 1001stearinlys (ja, lidt uheldigt, at de hedder “stearinlys” i denne sammenhæng…). Blandt andet disse:

soja- og duftlysEquilibrium sojalys og duftlys

Flot og eksklusivt sojalys i et lille glas, som pynter på bordet eller i vindueskammen. Det er samtidigt et duftlys og det er ca. 7 cm på alle kanter. Det fås i mange forskellige duftvarianter, så du kan skabe lige den atmosfære du har lyst til.

Lyset kommer i en eksklusiv emballage og det brænder ca. 30 timer.

Se mere om Equilibrium sojalys her

Simply Soy sojalys

Simply Soy er fremstillet af det bedste soja, der gør, at voksen (det der brænder) er helt cremet  i det. Emballagen er meget eksklusiv – i det hele taget har lyset en meget positiv udstråling. Det fås også i mange forskellige duftvarianter, nogle med æteriske olier, der også kan virke opkvikkende.

Lyset måler ca. 8 cm på alle kanter og brænder i ca. 30 timer.

Se mere om Simply Soy sojalys her

Ingen kommentarer endnu

Skriv et svar