Pedalspande i flotte farver

For bare nogle få år siden var spande ikke ligefrem noget man gik vildt op i. De blev gemt lidt af vejen, stillet i hjørnet på toilettet eller i krogen i køkkenet. Det var ikke noget man viste frem – det var blot en praktisk genstand som opfyldte et formål.

Sådan er det ikke længere! Spande til skrald er blevet hippe og især pedalspande er der gået mode i. En pedalspand er rigtig praktisk og hygiejnisk, da man jo for at åbne låget blot træder på en pedal og så åbner låget sig automatisk. Man behøver således ikke røre ved selve spanden og dermed udsætte sig selv for at få bakterier på hænderne. Det er især vigtigt i mange institutioner men også på et toilet er det vældigt anvendeligt.

I Danmark er det nok mest Vipp spanden, der er kendt. Men der findes faktisk en tysk kollega, der i hvert fald på verdensplan nyder større opmærksomhed, nemlig Wesco.

Wesco laver mange forskellige pedalspande i sprælske farver og med navne, der også gør sig bemærket.

wesco baseboyDen første er Baseboy, der er Wescos oprindelige pedalspand. Man ser tydeligt på designet, at den er i retrostil og ganske enkel – rund med en solid base og den praktiske pedal. Den fås i mange forskellige farver og størrelser, der rummer 8l, 15l, 20l eller 30l. Priserne starter ved 1.495 kr.

Endnu mere klassisk er Classic Boy, hvor låget er mere fladt i det og lavet af stål. Den fås også i mange farver men kun med et indhold på 22 liter. Prisen er 1.695 kr.

kickmaster pedalspandFælles for de to første serier er at låget åbner opad. Men Wesco har også spande, hvor låget i stedet åbner sig ved at det skydes til to sider – det kan du eventuelt fornemme på billedet til højre. Serien hedder Kickmaster og her er formen mere rund i det i toppen og pedalen er mere fremtrædende. Kickmaster fås i mange størrelser fra 15 liter og helt op til et indhold på 40 liter, der især er velegnet til firmaer og institutioner. Som altid har spanden en solid fod, der gør den meget stabil, selv når man træder hårdt til på pedalen. Priserne på Kickboy starter ved 1.199 kr.

I Danmark kan du købe hele Wescos sortiment online hos Wescoshop.dk, hvor du også finder hele sortimentet af pedalspande. Det er min erfaring er levering sker hurtigt, såfremt spandene er på lager. Skal de første hjem fra Tyskland, kan det tage en uges tid. Men venter ikke gerne på en flot farverig pedalspand?

Hvis du har nogle kommentarer til anvendelsen af pedalspande, er du velkommen nedenfor.

Ingen kommentarer endnu

Skriv et svar