Le Creuset Mini Gryde i støbejern – rød, sort og andre farver

Franske Le Creuset laver noget af det mest gedigne håndværk, når det drejer sig om gryder. Og efterhånden er designet også blevet mere moderne. Le Creuset mini gryde i støbejern er lige præcis sådan en. Den kommer i en masse sprælske farver eller du kan vælge de mere traditionelle, rød og sort.

Den er særdeles velegnet til portionsanretninger, så hver person får sin egen lille gryde. Du kan lave små brød i hver gryde eller måske mere traditionelt; soufflé eller gratin.

Se Le Creuset Minigryderne her

Når du serverer i de små Le Creuset minigryder kan du vælge at alle har samme farve, eller du kan variere så hver enkelt person får sin egen farve. Det er sådan set kun fantasien, der sætter grænsen her. Du kan f.eks. også vælge blot to farver og så skiftevis sætte dem på bordet.

Le Creuset mini gryde er meget hårdfør og du kan anvende den i ovnen og mikroovnen. Den kan dog ikke bruges på komfur. Den går selvfølgelig i opvaskemaskinen og kan også gå i fryseren.

Minigryden er 10 cm i diameter og har som andre Le Creuset gryder en emaljeret overflade i gryden. Det betyder, at du kun skal anvende træredskaber eller redskaber, der ikke ridser emaljen for så kan den gå i stykker. Selv om gryden kan gå i opvaskemaskinen så kan emaljen efter mange ganges opvask på denne måde gå i stykker. Så vælge dine maskinopvaske med omhu!

Når du rengører gryden må du aldrig tage den direkte fra varmen og så komme vand på. Så kan gryden ødelægges. Sørg for at gryden er afkølet inden du begynder at gøre den ren.

Le Creuset minigryde som gave

Le Creuset mini gryde i støbejern om med låg er en fantastisk god gaveidé, da prisen er overkommelig og man derfor kan vælge at komme med 1, 2 eller flere gryder i gave, alt efter hvilket gaveniveau man er ude i. Og igen må jeg henvise til farverne, da det også gør gaven spændende og anderledes, hvis man vælger forskellige og sprælske farver.

Gryderne leveres i pæne emballager, så de ser også godt ud på et gavebord.

Se mere om Le Creuset Minigryderne her

Skriv et svar