Kuldebad til hjemmebrug

Kulde har vist sig at være godt for både krop og sind. Kuldeterapi øger sundhed og velvære på mange forskellige måder.

Kulde fremskynder restitutionen

I topsport har isbad og kold restitution længe været en integreret del af restitutionsprocessen for atleter. Efter en sportsaktivitet restituerer kroppen hurtigere, når den udsættes for kulde. Derudover reducerer forkølelsesterapi forsinkede muskelsmerter efter en træning.

Kold restitution er velegnet til alle sportsgrene, der kræver god muskel- og præstationsrestitution. At nå det maksimale præstationsniveau kræver en kontrolleret proces med den rigtige vandtemperatur og varighed af nedsænkning.

Udover kulderestitution bruges kulde også i sport til at køle kroppen under varme forhold før eller efter sportsaktiviteter og til akut behandling af sportsskader.

Trin til den rigtige restitution

  1. Motion eller konkurrence
  2. Aktiv aerob restitution
  3. Udstrækning
  4. Recovery drink (kulhydrat og protein) under udstrækning
  5. Kuldebad – for eksempel 5 min. i koldt 10°C vand
  6. Afskylning og ifører sig tørt, varmt tøj
  7. Kropsafslapning
  8. 8-10 timers søvn

Med Hanki poolen kan du nyde lyksaligheden ved koldt vand hvor som helst og når som helst

Hanki er kompakt, men alligevel rummelig

Avantopool Hanki er den nyeste tilføjelse til Avantopool koldpoolfamilien. Hanki er kompakt, men alligevel lidt større end Kinos-poolen. Poolen kan nemt passe tre personer stående, og én person kan dykke helt ned i forskellige positioner.

Hanki passer overalt

Hanki er nem at flytte og nem at bruge. Det er en særlig nemt at flytte koldgenvindings- og kuldeterapipool med et eksternt kølesystem. Hanki er nem at placere næsten hvor som helst og kræver ikke nogen særlig pleje udover almindeligt vandskift. Det eksterne kølesystem er nemt at bruge, og slangerne kan hurtigt fastgøres med lynkoblinger.

Hanki er valget til både professionelle og fitness-entusiaster

Hanki tilbyder professionel kulderestitution og terapi i en pool, der er nem at flytte efter dine behov. Staldbassinet giver nem adgang til kontrollerede og behagelige kolde bade. Den nøjagtige køleenhed køler vand med omkring 5 °C i timen og opretholder din ønskede vandtemperatur, som kan justeres ned til +4 °C.

Hanki er ren og energieffektiv

Hanki poolen er isoleret og energieffektiv, og det valgfrie isolerede dæksel reducerer energiforbruget yderligere. Hanki poolens vand cirkuleres kontinuerligt, når køleenheden er tændt og i drift. Vi anbefaler at skifte vandet i poolen hver 1-3 dag, afhængigt af mængden af ​​brug. Når du bruger pool klor, kan det samme vand genbruges i op til 7-14 dage.

Ingen kommentarer endnu

Skriv et svar