Hundelegetøj holder din hund sund og rask

Der findes rigtigt meget hundelegetøj på markedet. Meget af det er ikke pengene værd, mens andet er nødvendigt for din hund og er med til at holde den sund og rask. For det er naturligt for hunde at lege; enten med dig, med andre hunde eller blot med sig selv med noget fornuftigt hundelegetøj.

Jeg har været lidt rundt på nettet for at finde noget godt hundelegetøj, som kan anbefales. Her kommer nogle ideer til dette.

Bolde

Den mest oplagte legetøjsidé til en hund er bolde – både små gummibolde eller lidt større bolde. De små må selvfølgelig ikke være så små, at de kan sluges, til gengæld er de perfekte til “kast og hent” øvelser både indendørs men især udendørs. Denne leg kan du lege igen og igen med din hund og de elsker det. Kast bolden – hunden henter og bringer den tilbage til dig. Det giver både motion og opmærksomhed på, hvem der bestemmer.

KONG laver bolde i forskellige størrelser og de er holdbare og fås til relativt lave priser.

Legedyr

KONG har også et stort udvalg af legedyr, som hunde elsker! Et legedyr kan ruskes, bides i og kastes og der kan gå timer med dette. Især hvis dyret ikke splintres første gang hunden har fat i det. Derfor kan det betale sig her at investere i nogle solide legedyr, som holder mere end den første gang, din hund har fat i det. I nogle af KONG’s modeller er tøjdyret syet uden på en plastflaske, som så knaser, når der bides i den. Et fantastisk stykke hundelegetøj.

Aktivitetsmåtte

Hundetilbehørsmærket Buster laver mange forskellige typer af tilbehør til hunde, herunder forskellige former for hundelegetøj. En af disse er en såkaldt aktivitetsmåtte eller Activity Map, som Buster selv kalder det. Måtten minder i den grad om et aktivitetstæppe, som man kan få til børn. Altså en måtte, hvortil man kan hæfte eller tilføje forskellige typer af legetøj, som hunden så kan lege med.

Du kan købe selve aktivitetsmåtten først og så senere tilkøbe de enkelte aktiviteter, så man hele tiden kan udvide. Du kan få ting som en musefælde, “forårsrulle”, bog eller rottefælde! Hver aktivitet koster ca. 70-80 kr. mens et startsæt med selve aktivitetsmåtten og 3 aktiviteter har en pris på ca. 350-400 kr.

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv et svar