Georg Jensen vinkøler er et helt nyt produkt i Wine serien, der indeholder mange luksusvarer inden for bar og vin. Den er designet af den svenske arkitekt Thomas Sandell og er som mange andre Georg Jensen produkter udført i rustfrit stål og desuden sort silikone.
Georg Jensen vinkøler skal naturligvis holde en vin kold, men køler den ikke ned. Det er de to lag stål, der har en isolerende effekt og som medvirker til at fastholde temperaturen på din vin. Du kan således bruge den til en flaske hvidvin fra køleskabet men også til en flaske rødvin taget fra kælderen og som du ønsker skal bevare den kølige temperatur på f.eks. 17-18 grader. Her passer Georg Jensen Wine køler fortrinligt ind.
Når du anvender din Georg Jensen vinkøler er det rart at vide, hvilke temperaturer man optimalt set bør servere sin vin i. Man har nemlig en tendens til at servere rødvin for varmt og hvidvin for koldt. Hvidvin bør serveres ved ca. 9-12 grader og det er jo noget varmere end de maksimalt 5 grader, der er i et køleskab. Omvendt bliver vin meget hurtig varm, når den skænkes i glas i en varm stue. Så et godt råd er at tage hvidvinen ud af køleskabet og placere den i Georg Jensen vinkøleren. Skænk kun lidt op ad gangen, så bibeholdes vinen koldt i både køleren og glasset.
Er der tale om rødvin er “processen” lidt den samme. Rødvin skal nydes under stuetemperatur og helst omkring 17-18 grader. Hvis du har en kælder er den sikkert ikke varmere og så sæt rødvinen i Georg Jensen Wine Køler, så den fastholder denne temperatur. Du kan også køle vinen lidt ned i et køleskab inden. Det tager ca. ½ time at køle en vin ned fra 21 til 17 grader i et køleskab.
Endelig bør din Georg Jensen vinkøler selvfølgelig stå på bordet – den pryder ethvert bord.
Find din Georg Jensen Vinkøler her
Ingen kommentarer endnu