Frugtskål og frugtfad – flot dekoration

Indretning og dekoration af hjemmet siger meget om den, der bor der. Du kan gennem dit hjem udtrykke din personlige stil, og af den grund er du muligvis interesseret i at skabe et hjem, der afspejler lige netop dig. Det er ikke altid store, flotte møbler der udgør helheden i et pænt og hyggeligt hjem. Ofte er det rent faktisk detaljer, som sætter det afgørende præg.

En god detalje i spisestuen eller dagligstuen kan eksempelvis være en frugtskål, som kan stå fremme på bordet. Når bordet ikke er præget af tallerkener, aviser eller andet, vil det stadig ikke stå tomt. Et flot frugtfad vil både pynte og være til gavn. Når fadet fyldes med frisk frugt ser det ikke kun pænere ud, men giver også en stemning af aktivitet i hjemmet.

frugtfad

En frugtskål kan passe ind i ethvert hjem, da de fås i mange forskellige størrelser og stilarter. Leder du efter noget, der er eksklusivt og stilet, vil frugtfadet Grand Lounge Space muligvis falde i din smag. Det store fad er lavet i aluminium og kan fås med både sort og rød inderside. Fadet vil med sikkerhed være med til, at give din stue stil og charme.

Få mere info om frugtskålen her

frugtskål

Et andet bud på en nydelig frugtskål, kan være en skål fra serien ”MOOD FOOD”, der er lavet af Pantone Universe. Her finder du skåle i forskellige farver og størrelser, der alle er lavet af melamin med silikone i bunden, så de er skridsikre. Et fantastisk valg, der bestemt også vil give den sidste detalje, som fuldender dekorationen i dit hjem!

Få mere info om frugtfadet her
Ingen kommentarer endnu

Skriv et svar