Firma kaffemaskiner

Kaffe er blevet trendy. Det gælder også kaffemaskiner til professionel brug. Det er ikke lige meget, hvilken kaffemaskine eller kaffe, der serveres på arbejdspladsen. Den skal være velsmagende, nem og hurtig at lave og så naturligvis gratis.

Det stiller store krav til firmaets kaffemaskine eller kaffeautomat og det uanset om det er til brug på et lille kontor eller en større virksomhed.

Jeg husker selv et firma, hvor jeg var ansat, hvor kaffemaskinen var en dyr espressomaskine – en Kitchen Aid mener jeg – men den var ualmindelige besværlig at betjene og gik ofte i stykker på grund af fejlbrug. De fleste orkede ikke først at male bønner, så vente på at maskinen havde det rigtige tryk og så få en lille kop espresso ud af det.

I stedet blev der anvendt kedelig nescafe – men det var meget nemmere.

Så kaffemaskinen til kontoret skal være nem at betjene og så skal den være hurtig, så man blot kan gå hen til maskinen og hente sig en kop kaffe og gå tilbage til sin plads.

Skal den være holdbar også – og det skal den – så er det de færreste husholdningskaffemaskiner, der dur. Og slet ikke dem, der blot laver én kop ad gangen. Så skal man have fat i en professionel kaffemaskine, der typisk er baseret på filterkaffe.

professionel kaffemaskine til kontor

Men er filterkaffe nu godt nok, tænker du? Ja, er det korte svar. Det lidt længere er, at såfremt kaffen bliver lavet ved den rigtige temperatur, så er filterkaffe ligeså god som helbønne maskiner. Men det afhænger selvfølgelig af kvaliteten på den kaffe du køber og så hvor lang tid kaffen står på den varme plade, efter den er brygget. Står den for lang tid bliver det til “cowboy-kaffe” – du ved den kaffe man lavede over bål i en gryde…

Der findes flere professionelle forhandlere af kaffemaskiner til kontor og erhverv. Men du skal sikre dig, at I får en totalløsning, der også inkluderer god kaffe og service på maskinen. For når en kaffemaskine anvendes meget hver eneste dag, så kan det ikke undgås at det slider på den, selvom den kan være nok så solid.

Så husk at få serviceaftalen med.

Ingen kommentarer endnu

Skriv et svar