Elektrisk tandbørste

Som man skal har jeg troligt igennem mange år besøgt min tandlæge en til to gange om året. Mine tænder er ikke lige nemme, så det har svinget lidt med hvor stort et mellemrum, der har været mellem mine tandlægebesøg – det har både været 12 og 9 måneder, men nu er det havnet på 6 måneder. Mest fordi jeg danner en masse tandsten, der skal fjernes.

De sidste 20 år har jeg haft samme tandlæge og meget konsekvent fulgt de råd, han har givet mig. Det er som at være en lille skoledreng, når har (igen) lærer mig, hvordan jeg skal børste tænder, hvordan jeg skal holde på tandtråden og mange andre (nemme) ting. Og selv om jeg har brugt tandtråd dagligt kan han uden at have nævnt tandtråd i 5-6 år lige pludselig finde på at instruere mig i, hvordan jeg skal gøre det på trods af, at jeg intet har ændret.

Men det sidste har har fundet på er, at jeg skal anvende en elektrisk tandbørste. Jeg ved ikke om han har opgivet mig med hensyn til en normal tandbørste, men nu skal den i hvert fald være elektrisk. Så jeg har været markedet igennem for elektriske tandbørster og det er faktisk kæmpe stort og lidt uoverskueligt.

elektrisk tandbørste

Men nu er jeg ikke så krævende, så det endte med, at jeg blot købte en normal OBH tandbørste med en smart oplader og så et blød børstehoved, som min tandlæge anbefaler. Og så kan jeg købe nye børstehoveder i min lokale Netto, hvilket jeg sætter pris på, så jeg ikke skal styrte rundt efter dem.

Jeg overvejede også at købe tandbørsten online, men synes simpelthen det var for kompliceret. Men i min søgen fandt jeg denne guide, som jeg absolut kan anbefale, hvis du er ude efter en ny elektrisk tandbørste.

Ingen kommentarer endnu

Skriv et svar