Alternative hudplejeprodukter

På Boligtilbehør beskæftiger vi os med alt, der har med hjemmet og boligen at gøre. Og her hører naturligvis også personlig pleje og de produkter, vi gerne køber til os selv. Så denne uges artikel skal omhandle en ny serie af produkter, som jeg lige er blevet gjort bekendt med.

KIMOVI hudplejeprodukter

kimoviFirmaet og serien af produkter hedder KIMOVI og er et dansk foretagende, der er startet af to garvede iværksættere, der tidligere har haft succes med lignende produkter. Produktserien er først og fremmest baseret på den afrikanske frugt Kigelia, der er kendt for at have hudopbyggende egenskaber.

Desuden har nogle af produkterne et meget højt indhold af salt – såkaldt Thermal salt, der er hentet op fra Tyskland.

Desuden er produkterne helt økologiske uden nogen form for tilsætningsstoffer.

Denne kombination gør produkterne særdeles velegnet til mange forskellige hudproblemer.

Især Kimovi cremen og gelen med salt har vist sig at være et godt plejemiddel mod psoriasis. Psoriasis er ellers svært at helbrede eller lindre, men det kan Kimovi. Årsagen skal blandt andet findes i saltet. Salt bliver jo brugt i Psoriasis bekæmpelse ved at man sender patienter til Det Døde Hav, som netop har et stort indhold af salt. De fleste psoriasis-patienter ved at denne behandling er særdeles effektiv. Det er det samme med Kimovi cremen med salt. Man kan kalde den for Det Døde Hav på tube!

Salt desinficerer og renser. Det er også derfor man i mange år har saltet fødevarer, der skal holde i lang tid – det er bakteriedræbende. Derfor er Kimovi også godt mod bumser og akne. Har man i kombination med bumser og akne meget fedtet hud kan man anvende Kimovi gelen med salt, der lægger sig som en hinde uden på huden. Den har jeg selv (og min datter) med succes brugt mod bumser.

Smører man gelen, der er farveløs, på huden 2-3 gange om dagen, så er bumserne væk på ca. 14 dage. Man skal være lidt opmærksom på, at saltet kan svide lidt, hvis man har rifter eller åbne sår – men det er helt uskadeligt. Og gelen tørrer meget hurtigt ind.

Har man ikke fedtet hud, men bumser alligevel, kan man anvende cremen med salt i stedet. Eventuelt kan du bruge cremen om dagen og gelen om natten.

Endelig er KIMOVI også perfekt til børneeksem, som jo kan være en barsk omgang for både børn og voksne. Her bør man bruge cremen uden salt om dagen og gelen uden salt om natten. Den er meget effektiv og så er man fri for at bruge de grimme kortison-cremer.

Så næsten uanset hvilket hudproblem, du har, kan jeg kun anbefale KIMOVI. Og det bedste er, at det ikke kan skade – for det er helt naturligt. Så prøv det endeligt. Og skriv gerne i kommentarfeltet, når du har nogle erfaringer.

Ingen kommentarer endnu

Skriv et svar